Al meer dan 30 jaar de specialist in koel- en vriescellen

Onze specialisten maken, leveren, bouwen en installeren al jaren iedere dag koelcellen en vriescellen door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor een koelcel of vriescel volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen en benodigdheden.

Onze koelcellen zijn te vinden bij bedrijven uit vrijwel iedere branche, waaronder: slagerijen, bakkerijen, restaurants, eetcafés, fruitgroothandels, uitvaartcentra, boomkwekerijen, bloemenwinkels, snackbars, vleesgroothandels, tuinbouwbedrijfven, medicijngroothandels en noem maar op! Ongeacht uw product, maken wij voor u een koelcel op maat van a-kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen en met volledige garantie!

Geen enkele specificatie is onmogelijk bij Koelcel Vriescel Vink

Zoekt u een stekkerklare koelcel of juist een koelcel op maat? Of misschien heeft u een koelcel nodig met glazen wand of deuren, brandwerende muren, meerdere deuren of met een koel-vriescombinatie unit? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Onze koelcellen worden altijd naar volledige tevredenheid gemaakt en geplaatst. Enkele van onze tevreden klanten?

  • Warme bakker De Graaf in Amersfoort,
  • Dierenkliniek voor paarden Hofman en Van Gelder in Nijkerk
  • De Balie in Amsterdam
  • Blond Lunch en Diner in Heemskerk
  • en nog veel meer …..

Levering en plaatsing met volledige garantie

Bij KoelcelVriescel Vink voorzien wij onze klanten van maarliefst 12 maanden ‘volledige garantie’. Dat betekent dat wij niet alleen garant staan voor de koel- of vriescel maar ook voor de voorrijkosten en her arbeidsloon in tegenstelling tot andere ‘goedkope’ koelcelaanbieders.

Bent u op zoek naar een koelcel- of vriescelbouwer die met U meedenkt, u voorziet van passend advies en die uw volledige wensen in kaart brengt voor een koelcel op maat (en dat alles tegen scherpe prijzen en met volledige garantie)? Neem dan contact op met KoelcelVriescel Vink!

Werkgebied

Onze koel- en vriescellen zijn te vinden in heel Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Wij leveren in elke provincie van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Zeeland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg.

In het bijzonder komen wij vaak in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.