Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Grote koelcellen

GROTE KOELCELLEN

Grote koelcellen bouwen in wij in maat geschikt voor alle locaties. De grote koelcellen maken wij alle in alle voorkomende breedte, lengte en hoogte maten.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij leveren ook combinaties van koel- en vriescellen. De cellen worden naast elkaar geplaatst daarbij optimaal gebruikmakend van de ruimte.

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte volledig geïsoleerd op.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

koelcel vervangen

KOELCEL VERVANGEN

Is uw huidige koelcel niet meer toereikend voor uw doeleinden of gewoon versleten? U kunt bij ons terecht voor een passend nieuw model.

koelinstallatie vervangen

KOELINSTALLATIE VERVANGEN

Over het algemeen gaat een koelcel langer mee dan de koelinstallatie. Wij vervangen de koelcelmotor en/of -verdamper en uw koelcel gaat weer jaren mee.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren uw koelcel volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Passend advies voor uw bedrijf

Zoekt u een koelcel die precies aansluit bij uw wensen en benodigdheden? Bij Koelcel Vriescel Vink kunt u terecht voor passend advies en een op maat gemaakte koelcel. Wij kunnen u voorzien van een A-kwaliteit koelcel tegen zeer scherpe prijzen. Vraag vandaag om een offerte en vertel ons welke eisen uw koelcel aan moet voldoen. Onze ervaren monteurs bouwen de koelcel op bij u op locatie. Heeft u vragen over onze koelcellen of de voordelen van onze split-koelinstallaties? Bel naar +31(0)184642101