Koelcellen en vriescellen op maat in Utrecht

Een koelcel of vriescel in Utrecht is onmisbaar als u werkt in een branche als de horeca of de tuinbouw. Ook slagerijen, vishandels en groothandelaren in bloemen kunnen niet zonder een koelcel of vriescel. Elke onderneming heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor een koelcel of vriescel. Ook gelden voor elke branche andere wettelijke hygiëne-eisen. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons gerust weten, wij bouwen de koeling voor u op maat. Naast een koelcel kopen en bouwen verzorgen wij ook onderhoud aan onze eigen koel/vriescellen of komen we langs om de koelcel in Utrecht te vervangen bij problemen.

Koelcel Vriescel Utrecht

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Onderhoud koelcel in Utrecht

Niet alleen kunt u bij ons een koelcel kopen of laten vervangen in Utrecht. Wij bieden u ook een onderhoudscontract voor onze eigen koel- en vriescellen om mogelijke problemen voortijdig te vermijden. Deze service geeft u 7 dagen per week 24-uur service en hulp bij spoedgevallen. Het onderhoud wordt verleend door monteurs met veel ervaring met allerlei verschillende koelcellen en vriescellen. Wij hebben veel kennis in huis over alle koelcel onderdelen, van koelcelpanelen tot verdamper.

Koeltechniek voor alle branches

Wilt een koelcel of vriescel kopen of vervangen in Utrecht? Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met verschillende koelsysteem in verschillende branche. Het maakt dus niet uit of u in de horeca, tuinbouw of bloemen werkt of beschikt over een vishandel of slagerij. Samen met u bespreken wij uw wensen en bouwen wij voor u een koelcel of vriescel of maat met de passende koeltechniek.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Vervangen koelcelmotor

Is de koelmotor van uw koelcel in Utrecht defect? Wij helpen u de motor vervangen en met ander onderhoud aan de koelcel of vriescel die u bij ons heeft gekocht. Geef ons de belangrijkste informatie van uw koelcel door (zoals afmetingen, soort koelmotor en verdamper, en hoe de koelmotor is gemonteerd) en stuur ons een foto. Wij sturen u vervolgens een aantrekkelijke aanbieding voor vervanging van de koelmotor in Utrecht.

Neem contact met ons op

Wilt u een speciale koelcel of vriescel voor uw onderneming? Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen, zoals bijzondere afmetingen, glazen wanden of een schuifdeur? Neem dan snel contact met ons op, wij bouwen voor u uw koelcel of vriescel op maat. Ook voor onderhoud van onze koel/vriescellen en vervanging van uw koelsystemen zijn wij u van dienst. Neem contact met ons op via +31 (0)184642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Utrecht.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)