Kies de juiste koeltechniek in Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele koelcel of vriescel in Rotterdam? Die kans is groot als u werkt in een branche als de horeca, tuinbouw of bloemen. Ook bij een slagerij of een vishandel is een koelcel vaak nodig. Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van koelcellen en vriescellen en leveren voor u een koelcel / vriescel op maat. Samen met u bekijken wij wat voor koelsysteem het best aansluit bij uw wensen en bedrijfsvoering. Laat gerust al uw wensen weten, de mogelijkheden zijn talrijk. Ons motto is ‘kan niet bestaat niet’. Heeft de bij ons gekochte koelcel onderhoud nodig of zoekt u nieuwe koelcel onderdelen in Rotterdam? Ook dan zijn wij u van dienst.

Koelcel Vriescel Rotterdam

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcel / Vriescel op maat

Wij bouwen uw koelcel of vriescel in Rotterdam voor u op maat. Wilt u bijvoorbeeld een koelcel met speciale afmetingen voor de tuinbouw? Bijvoorbeeld met schuinlopende wanden of bijzondere hoeken? Of wenst u een glazen wand, extra dikke wanden, ruiten in de wand, brandwerende deuren of een schuifdeur? U kan het zo gek niet bedenken, wij maken het waar voor u in Rotterdam.

Onderdelen voor koelcel en vriescel

Bij de aanschaf van een koelcel of vriescel in Rotterdam is het belangrijk dat u let op passende koelcel onderdelen. De juiste koelcelpanelen, koelmotor, verdamper, koelceldeur en eventuele rekwerken zijn cruciaal voor een goed en efficiënt functionerende koelcel of vriescel. Onze ervaren installateurs geven u professioneel advies voor de koelcel die het beste bij uw bedrijf past.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Onderhoudscontract in Rotterdam

Onze koelsystemen zijn 99,98% storingsvrij. Bij intensief gebruik kan onderhoud van de koelcel of vriescel echter wel nodig zijn. Door het verslijten van afsluitrubbers kan er bijvoorbeeld ijsvorming in de koelcel optreden. Daardoor ontstaat weer een hoger energieverbruik en dus hogere kosten. Wij bieden u in Rotterdam daarom een onderhoudscontract om preventief problemen te vermijden. Met deze service kan u rekenen op 24-uur service, 7 dagen per week, hulp bij spoedgevallen en een proactieve aanwezigheid. De service wordt verleend door monteurs met ervaring bij veel soorten koelcellen.

Neem contact met ons op

Een professionele vriescel of koelcel op maat laten maken voor uw slagerij, vishandel of bedrijf in de tuinbouw, bloemen of horeca? Wij bekijken samen met u uw situatie en bespreken uw wensen. Daarna bouwen wij voor u een passende koelcel of vriescel of maat. Bij ons kunt rekenen op volledige garantie (onderdelen, arbeidskosten, voorrijkosten). Neem contact met ons op via +31 (0)184642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Rotterdam.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)