Installatie koelcel in Amsterdam

Werkt u in de horeca, tuinbouw, bloemen of bent u in het bezit van een slagerij of vishandel in Amsterdam? Dan heeft u ongetwijfeld behoefte aan een professionele koelcel of vriescel voor uw producten. Wij leveren voor u koelcellen en vriescellen op maat. Welke koeltechniek en welke koelcel / vriescel voor uw onderneming geschikt is, hangt uiteraard af van de branche waarin u actief bent. Wij bekijken uw specifieke situatie in Amsterdam en leveren en installeren uw koelcel op maat in Amsterdam. Ook schakelt u ons in voor vervanging van vriescel en koelcel onderdelen en preventief onderhoud aan uw nieuw gekochte koelcel. Naast professioneel advies geven wij volledige garantie, dus zowel op onderdelen, arbeidsloon als voorrijkosten.

Koelcel Vriescel Amsterdam

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcellen voor iedere branche

Per branche worden er verschillende eisen aan koelcellen en vriescellen gesteld. Wat zijn nu enkele belangrijke verschillen bij de keuze voor koeltechniek? Voor koeling van vlees gelden bijvoorbeeld lagere temperaturen om bacteriën tegen te houden dan voor bijvoorbeeld pasta. Ook is bij de keuze van koeltechniek en koeling in Amsterdam van belang of u enkel ingekoelde producten wilt bewaren of dat u ongekoelde producten wil inkoelen.

Maatwerk in Amsterdam

Iedereen heeft andere wensen voor een koelcel, dus wij maken uw koelcel voor u op maat. De mogelijkheden zijn daardoor zeer groot. Zo kan u kiezen voor een glazen wand, ruiten in de wand, extra dikke wanden, brandwerende deuren of bijzondere hoeken.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Koelcel onderdelen

Wilt u onderdelen van uw koelcel of vriescel in Amsterdam vervangen? Ook dan schakelt u ons in. Wij bieden volledige garantie op onze maatwerk koelcellen. Dus niet alleen op onderdelen, zoals vaak voorkomt, maar ook arbeidsloon en voorrijkosten. Onze koelcellen zijn 99,98% storingsvrij. Onze vakkundige monteurs geven u advies voor de passende koelcelpanelen, koelcel motor, verdamper, koelceldeur en stellingen en rekwerken die het beste voor uw vriescel of koelcel in Amsterdam geschikt zijn.

Koelcel defect? Bel ons voor passend onderhoud voor al onze koelcellen

Is de motor van uw koelcel in Amsterdam defect? Geef ons de gegevens van uw koelcel, koelmotor en verdamper door en wij repareren of doen u een aantrekkelijke aanbieding voor de vervanging van uw koelcel in.

Neem contact met ons op

Zoekt u een professionele koelcel of vriescel voor uw bedrijf? Onze monteurs adviseren, leveren en installeren maatwerk. Het maakt niet uit in welke branche u werkt. Wij bieden maatwerk koelcellen en vriescellen voor de horeca, slagerij, vishandel, tuinbouw en voor bloemen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw bij ons gekochte vriescel / koelcel en voor onderdelen. Neem contact met ons op via +31 (0)18 4642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies in Amsterdam.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt koelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare koelcellen

Stekkerklare Vriescellen

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

Snelvriescellen

Snelvriescellen

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Combinatie koelcel vriescel

Combi Koel-vriescellen

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)