Vriescel of koelcel in Friesland kopen

Zoekt u een koelcel of vriescel op maat in Friesland? Wij bouwen uw koeling op maat en begeleiden u bij het kopen! Wij bieden uw professionele koeltechniek van merken die blijvend investeren in het doorontwikkelen van hun vriescellen en koelcellen. Daardoor worden de koelsystemen steeds beter geïsoleerd, waardoor de energiekosten zo laag mogelijk gehouden worden. Omdat wij uw koelcel of vriescel voor u op maat bouwen, is het mogelijk de koeling helemaal naar uw wensen en eisen in te richten. Dus heeft u specifieke wensen voor uw koelsysteem in Friesland? Laat het dan ons gerust weten, wij maken het voor u waar!

Koelcel Vriescel Friesland

Professioneel advies passende koelcel

Wij gaan eerst na hoe het gebruik van uw vriescel / koelcel eruit zal zien voordat wij u een koelsysteem verkopen in Friesland. Daardoor krijgt u van ons professioneel advies voor een passende koeling voor uw situatie. We kijken daarbij ook naar gebruikersgemak. Bij veelvuldig gebruik zullen we eerder adviseren om een koelceldeur te gebruiken die wat lichter is. Bij een vriesceldeur die dagenlang dicht kan blijven, kiest u beter voor een zwaardere (beter geïsoleerde) deur. Voor de deur heeft u ook overigens ook verschillende opties, zoals een draaideur, schuifdeur of zelfs meerdere deuren.

Koelsystemen voor alle branches

Wij bieden koelcellen en vriescellen voor alle commerciële en industriële doeleinden in Friesland en de rest van Nederland. Het maakt dus niet uit of u een koeling zoekt voor uw slagerij, vishandel of onderneming in bloemen, tuinbouw of horeca. Het is vooral zaak rekening te houden met het gebruik van een vriescel / vriescel. Bij een horeca-onderneming is het gebruik natuurlijk heel anders dan bijvoorbeeld bij een groothandel die producten langere tijd vers wil opslaan. Onze ervaren installateurs geven u professioneel advies en maken een offerte voor u op in Friesland.

Waar kunt u op rekenen

 • A-Kwaliteit merken
 • Professioneel advies
 • Volledig Maatwerk
 • 15 jaar onderhoudsarm
 • HACCP-proof
 • 24/7 bereikbaar
 • 99,98% storingsvrij
 • Concurrerende prijs
 • Volledige garantie (onderdelen, arbeid en voorrijden)

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Koelcel onderhoud en onderdelen in Friesland

Een koelcel of vriescel bestaat uit veel verschillende onderdelen. Denk hierbij aan de koelcelpanelen die zorgen voor isolatie en de verdamper en de koelmotor. De laatste twee zorgen voor de afvoer van warme lucht uit de koeling en zijn dus heel belangrijk. Verder wilt u mogelijk uw producten opslaan op een handige stelling of rekwerk. Ook deze leveren wij voor u! Al deze onderdelen moeten natuurlijk goed verzorgd worden. Voor alle koelmodellen die u bij ons koopt bieden wij daarom een onderhoudscontract. Wij staan dan 24/7 voor u klaar bij alle spoedgevallen in Friesland en elders in Nederland.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een koelcel of vriescel met specifieke wensen? Onze zeer ervaren monteurs bouwen de koeling voor u op maat in Friesland. Wij bieden volledige garantie (onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten) voor de koelsystemen die u bij ons koopt. Neem contact met ons op via info@koelcelvriescel.nl of +31 (0)18 4642101 voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Friesland.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)