Een koelcel voor de opslag van uw bloemen

In allerlei verschillende branches zijn koelcellen te vinden. Deze koelcellen zijn natuurlijk erg verschillend. Een koelcel voor de horeca of een slagerij is anders dan een koelcel voor bloemen. Wilt u bloemen conserveren in een koelcel? Dat moet u aan enkele zaken denken. Om de gekoelde bloemen gezond te houden moet bijvoorbeeld de luchtvochtigheid op peil blijven. Daarnaast moet een koelcel voor bloemen zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Een praktische inrichting is bij koelcellen voor bloemen extra belangrijk. Een koelcel voor bloemen is namelijk vaak erg ruim en heeft geen rekken. Hoe richt u dan uw bloemenkoelcel zo handig mogelijk in? Onze ervaren en vakkundige monteurs geven u graag advies voor de meest praktische koelcel voor uw bloemenhandel.

koelcel bloemen

Voordelen van Koelcel Vriescel Vink

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Het koelen van bloemen

Hoe worden bloemen meestal gekoeld? Voor het koelen van bloemen zijn twee verschillende manieren. De eerste manier is met behulp van een vacuümkoeler. Hierbij wordt de zuurstofconcentratie in de bloem verlaagd, waardoor verval in de bloem minder snel optreedt. De tweede manier is met een precooler. Hierbij wordt de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelcel op peil gehouden, zonder dat de ruimte vacuüm wordt gezogen.

Wij bieden met name koelcellen aan met een precooler. Deze koelcellen zijn zowel geschikt voor een bloemenwinkel als voor de tussenhandel in bloemen. In een speciale koelcel voor bloemen installeren wij een speciale soort verdamper met langzaam draaiende ventilatoren heeft, zodat de lucht veel minder in beweging is dan in een ‘gewone’ koelcel en de bloemblaadjes mooi aan de steel blijven.

Koelcellen voor Bloemen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen voor bloemen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeur, draaideur, roldeur of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Koelcel Bloemen op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw koelcel voor bloemen? Geen probleem. Wij kijken naar de intensiteit van gebruik van de koelcel en maken voor u een model op maat dat helemaal aan uw eisen voldoet. Een koelcel voor een bloemenwinkel waar slecht kleine hoeveelheden uit hoeven en die maar een paar keer per dag open hoeft? Of juist een bloemenkoelcel die regelmatig open moet en waar grote hoeveelheden bloemen moeten worden in- en uitgeladen? Het is allemaal mogelijk. Onze experts geven u het juiste advies over het formaat van de koelcel en koelcapaciteit voor uw bloemenzaak. Ook krijgt u advies over de manier waarop de deur het best gesloten kan worden. Dat is namelijk ook afhankelijk van de intensiteit van gebruik.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over welke koelcel het meest geschikt is voor uw bloemen? Onze ervaren en vakkundige monteurs geven u graag advies. Neem contact met ons op via +31 (0)18 4642101 of info@koelcelvriescel.nl, voor vrijblijvend advies of een offerte voor een passende koelcel voor uw bloemen.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)