Koeltechniek voor elke branche in Drenthe

Bent u op zoek naar een koelcel of vriescel in Drenthe en heeft u specifieke wensen voor deze koeling? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Samen met u komen wij tot de koeltechniek die het beste bij uw wensen past. Daarna bouwen wij uw koelcel of vriescel op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het ons vragen. Wilt u bijvoorbeeld speciale wanden, zoals een wand met ruiten of extra dikke wanden? Of heeft u misschien speciale wensen voor de koelceldeur? Bijvoorbeeld meerdere deuren, een schuifdeur, een draaideur of een brandwerende deur? Het is allemaal mogelijk, vraag het ons gerust. Wij leveren niet alleen een koelcel of vriescel op maat. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud aan onze eigen koel- of vriescellen en koelmotoren of voor de vervanging van uw defecte koelmotor in Drenthe.

Koelcel Vriescel Drenthe

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Een koelcel of vriescel voor elke branche

Het maakt niet uit in welke branche u werkt in Drenthe. Wij leveren koelcellen, vriescellen en koel-vriescombinaties voor elke bedrijfstak. Dus werkt u in de horeca, in een vishandel, in een slagerij, in de tuinbouw of bent u handelaar in bloemen? Geen probleem, wij staan overal voor uw klaar. Onze vakkundige monteurs hebben jarenlange ervaring met verschillende koelsystemen. Wij geven u daarom professioneel advies aan welke eisen een koelcel of vriescel voor uw branche moet voldoen. Samen met u kijken wij naar uw wensen en komen we tot de beste koelcel of vriescel voor u in Drenthe.

Onderdelen van een koelcel / vriescel

Uw koelcel of vriescel in Drenthe bouwen wij voor u op maat op uit verschillende onderdelen. Belangrijk zijn de juiste koelcelpanelen voor goede isolatie en de juiste vloer en koelceldeur voor efficiënt gebruik in de praktijk. Ook de koelmotor en verdamper moeten uiteraard van goede kwaliteit zijn. Verder bieden wij praktische stellingen en rekwerken voor in uw koelcel / vriescel, zodat u ook handig producten kan opslaan. Onze ervaren experts geven u vakkundig advies voor een passende inrichting van uw koelcel in Drenthe die past bij uw wensen.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Koelcel onderhoud in Drenthe

Voor koelcellen en vriescellen die u bij ons koopt in Drenthe bieden wij u ook een onderhoudscontract aan. Onze koelsystemen zijn 99,98% storingsvrij en met preventief onderhoud zorgt u dat ze dat ook in de toekomst blijven. Wij bieden volledige garantie, niet alleen op onderdelen, maar ook op arbeidskosten en voorrijkosten.

Neem contact met ons op

Heeft u specifieke wensen voor uw koelcel of vriescel? Onze installateurs en monteurs hebben in de loop der jaren zeer veel verschillende koelsystemen geïnstalleerd en geven u professioneel advies. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van onze koel/vriescellen of vervanging van uw koelcel. Neem contact met ons op via +31 (0)184642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Drenthe.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)