Koelcel of vriescel op maat kopen in Limburg

Een maatwerk koelcel of vriescel in Limburg is natuurlijk onmisbaar als u werkzaam bent in een branche als de horeca of tuinbouw. Ook voor een slagerij, vishandel en voor handelaren in bloemen is een goede koeling erg belangrijk. Voor elke branche gelden andere wettelijke hygiëne-eisen en u heeft natuurlijk uw eigen specifieke wensen voor uw vriescel of koelcel. Heeft u speciale wensen voor uw koeling en bijpassende koeltechniek in Limburg? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen uw vriescel / koelcel voor u op maat in Limburg, zodat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Koelcel Vriescel Limburg

Waar u op kunt rekenen

A-kwaliteit
Volledige garantie (niet alleen op onderdelen, maar ook op arbeid en voorrijden)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koeltechniek voor alle branches

Elke branche vereist een eigen soort koelcel. De eisen voor een koelsysteem voor een slagerij zijn natuurlijk anders dan die voor een bloemenhandelaar. Wilt u weten waaraan uw koelsysteem moet voldoen? Geen probleem, wij leveren al meer dan 25 jaar koelcellen en vriescellen voor commerciële en industriële doeleinden in Limburg en de rest van Nederland. Werkt u bijvoorbeeld in de horeca? Dan wilt u naast een grote koelcel waarschijnlijk ook een kleinere koelinstallatie om snellopende producten op te slaan. Wij lossen dit voor u op door ook koelcellen met kleinere afmetingen te leveren!

Onderhoud koelcel / vriescel in Limburg

Een koelcel of vriescel bestaat uit verschillende onderdelen. Met goed onderhoud blijft een koelsysteem ook op langere termijn koud zonder energie te verspillen. Een efficiënte koelmotor en verdamper hebben bijvoorbeeld alleen zin als de rest van de koelcel de koude lucht in de koeling houdt. De isolerende koelcelpanelen hebben hier veel invloed op. Laat ons in Limburg uw wensen weten en onze ervaren monteurs komen samen met u tot juiste panelen die passen bij uw wensen. Ook kunt u voor uw nieuwe koel- of vriescel een preventief onderhoudscontract sluiten voor optimale prestaties.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Rekwerken en stellingen voor in uw koeling

Uiteraard wilt u uw producten ook zo praktisch mogelijk opslaan. Wij leveren voor u daarom ook perfect passende aluminium rekwerken en stelling voor in uw koelcel / vriescel in Limburg. De rekwerken hebben kunststof leggers en zijn te bestellen in verschillende hoogtematen en dieptematen. De plateaus en leggers zijn verstelbaar. De stellingen zijn dus zeer flexibel te gebruiken! Heeft u speciale wensen voor de opslag van uw goederen en levensmiddelen? Geef het door aan onze installateurs en wij maken in Limburg uw wensen waar.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een vriescel of koelcel op maat laten bouwen, geheel naar uw eigen wensen? Wij leveren uw maatwerk koelsysteem en bijpassende rekwerken voor opslag. Tevens bieden wij u volledige garantie (onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten) op de koelingen die u bij ons koopt. Neem contact met ons op via info@koelcelvriescel.nl of  +31 (0)18 4642101 voor een offerte of vrijblijvend advies in Limburg.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt koelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u producten op 0° tot -2° C.

Stekkerklare koelcellen

Stekkerklare Vriescellen

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

Snelvriescellen

Snelvriescellen

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

Grote Vriescellen

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

Combi Koel-vriescellen

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)