Koelcel Vriescel Vink verzorgt onderhoud en reparatie

Om ervoor te zorgen dat de vriescel in uw bedrijfspand goed blijft werken, is periodiek vriescel onderhoud uiterst belangrijk. Zo verlengt u bovendien de levensduur van de vriescel. Neem contact op met Koelcel Vriescel Vink, en laat het onderhoud uitvoeren door ervaren vakmensen! Wij voeren, wanneer nodig, ook reparaties uit om grote(re) schade te voorkomen. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze services, wanneer u een afspraak wilt maken met een specialist of als u een vrijblijvende offerte voor vriescel onderhoud aan wilt vragen.

vriescel onderhoud

Vriescel onderhoud voor alle modellen

De specialisten van Koelcel Vriescel Vink gaan al meer dan 30 jaar aan de slag met vriescel onderhoud aan een groot aantal verschillende modellen vriescellen. Zo komen we bijvoorbeeld vaak het split-vriessysteem tegen. Dit is een stiller en zuiniger systeem dan de reguliere insteek vriesunits. Heeft u een snelvriescel waarmee u producten snel kunt invriezen om de smaak, bite en kwaliteit ervan te behouden? Of heeft u juist een koel- vriescel combinatie waarmee u een product eerst kunt afkoelen voordat u het invriest? Voor de experts van ons bedrijf is het allemaal geen probleem! Neem contact op, en we kijken samen welk soort vriescel onderhoud nodig is voor uw koeling. We stellen voor u een abonnement op voor periodiek vriescel onderhoud, wat betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan. We leggen alle werkzaamheden die we uitvoeren vast.

Losse vriescel onderdelen vervangen

Wanneer we vriescel onderhoud uitvoeren, kan het zijn dat we losse onderdelen tegenkomen die aan vervanging toe zijn. Vooral wanneer uw vriescel al vele jaren oud is, is het soms nodig om losse onderdelen te vervangen.

Onderdelen die wij vervangen voor materialen van topkwaliteit zijn onder andere:

 • vriescelpanelen
 • de motor van de vriescel
 • de verdamper
 • de vriesceldeur
 • de stelling in de vriescel

We vervangen de losse onderdelen natuurlijk niet zomaar tijdens het vriescel onderhoud. Wij communiceren daar altijd duidelijk over met u, en doen niets zonder uw toestemming. Heeft u bepaalde onderdelen in uw vriescel waarvan u verwacht dat ze aan vervanging toe zijn? Of wilt u meer weten over het periodiek vriescel onderhoud, en de werkzaamheden die onze specialisten dan uitvoeren? Wanneer u contact opneemt met Koelcel Vriescel Vink geven wij graag meer informatie, en bespreken we tevens uw specifieke situatie.

Periodiek vriescel onderhoud


Om ervoor te zorgen dat uw vriescel naar behoren blijft werken en om de levensduur te verlengen, is het nodig om periodiek vriescel onderhoud uit te laten voeren. Neem daarom contact op en maak een afspraak voor onderhoud. Zo zorgt u ervoor dat het onderhoud altijd door een specialist uitgevoerd wordt. Door te kiezen voor onze service, kiest u namelijk ook voor zekerheid. Wij bieden volledige garantie op onze producten, werkzaamheden en voorrijkosten. Heeft u als klant te maken met een storing, of is een onderdeel van uw vriescel kapot gegaan? Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar. Dit alles stellen wij beschikbaar voor een scherpe prijs. Neem contact op met Koelcel Vriescel Vink om alle mogelijkheden te bespreken.

Defecte vriescel vervangen

Wanneer de vriescel in uw pand door de jaren heen defect is geraakt, kan het zijn dat onderhoud en reparatie geen nut meer heeft. Dan moet het apparaat geheel vervangen worden. Ook hiermee gaat Koelcel Vriescel Vink graag aan de slag. Wij installeren in uw bedrijfspand een vriescel op maat. Is er bijvoorbeeld sprake van speciale afmetingen, bijzondere hoeken of schuin aflopende wanden? Dan is dat voor onze specialisten geen probleem. Ook de onderdelen, zoals wanden (bijvoorbeeld een glazen of brandwerende wand of een wand met ruit) en het type deur (bijvoorbeeld een schuif- of roldeur), kunnen we volledig naar uw wensen aanpassen. Een vriescel van Koelcel Vriescel Vink is van zeer hoge kwaliteit, en heeft met het juiste vriescel onderhoud uiteraard ook een lange levensduur!

Excellente service van Koelcel Vriescel Vink

Schakelt u ons in voor het uitvoeren van uw vriescel onderhoud? Dan kunt u vertrouwen op de expertise van vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij leveren en installeren heel veel verschillende soorten en modellen vriescellen. We leveren altijd maatwerk, wat het mogelijk maakt om vriescellen te produceren die voor allerlei branches geschikt zijn. Zo maken wij koelingen voor onder andere de horeca, tuinbouw en de vishandel. U kiest voor de service van Koelcel Vriescel Vink omdat:

 • We onze producten en services voor een zeer scherpe prijs aanbieden
 • Onze producten HACCP-proof zijn, en we het onderhoud hygiënisch uitvoeren
 • We voor onze klanten altijd 24/7 bereikbaar zijn
 • Onze vriescellen zijn 99,98% storingsvrij
 • Onze specialisten betrouwbare, professionele adviezen geven over onze producten en services

Contact opnemen

Wanneer u kiest voor Koelcel Vriescel Vink, kiest u voor excellente service en vakkundig onderhoud.

Neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site, bel ons via 0184-642101 of stuur een mail naar info@koelcelvriescel.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schakel ons bedrijf voor professioneel vriescel onderhoud door ervaren specialisten!

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)