Waarom een speciale vriescel / koelcel voor de horeca?

Als u een bedrijf heeft in de horecasector, heeft u een specifieke koelcel of vriescel voor de horeca nodig. Deze koelcellen / vriescellen zijn anders dan cellen voor bijvoorbeeld drankhandelaars, bloemisten en voor groente en fruit. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Dat is zo omdat in de horeca voedselveiligheid voorop staat. Veel verse producten (zoals vlees) moeten meer dan koel worden opgeslagen om hun kwaliteit te behouden. In de horeca heeft u een koelcel met een groter koelvermogen nodig. Verse producten kunnen dan snel verwerkt en bewaard worden op de juiste temperatuur.

Koelcel Vriescel Horeca

Voordelen van Koelcel Vriescel Vink

Ruim 30 jaar ervaring in koeltechniek.
U wordt van A tot Z ondersteund met onze 24/7 service.
Wij werken met A-kwaliteit producten die volledig op maat zijn gemaakt voor u.
Volledige garantie op onderdelen, arbeid en voorrijden
Onze koelproducten zijn 99,98% storingsvrij.
Dit alles bieden wij aan tegen een concurrerende prijs.
Onze producten zijn 15 jaar onderhoudsarm.

Onze koelcellen voor horeca voldoen aan alle eisen

Een vriescel of koelcel voor de horeca moet goedgekeurd zijn met het HACCP-hygiëne certificaat. Alle koelcellen / vriescellen die wij leveren zijn HACCP gecertificeerd, dus bijzonder geschikt voor de horeca. Met dit certificaat weet u zeker dat uw verse levensmiddelen bacterievrij en schoon worden geconserveerd. Verder raden wij voor horeca ondernemingen altijd aan een koelcel zonder geïsoleerde vloer te kiezen. Waarom is dat? Er zijn twee redenen. Ten eerste is een vloer zonder isolatie makkelijker schoon te houden. U kunt gewoon een emmer water in de koelcel gooien, wat bij een vloer met isolatie niet mogelijk is. Ten tweede kunt u makkelijker met een karretje in de koelcel, omdat de vloer niet verhoogd is. Bij een vriescel moet u overigens altijd kiezen voor een geïsoleerde vloer.

De installatie van uw horeca koelcel

Hoe installeren we de koelcel of vriescel voor uw horeca onderneming? Wij bieden verschillende modellen, maar maken altijd gebruik van een split-koelsysteem. Dit is een systeem dat bestaat uit twee elementen: een koelmotor en een verdamper. Waarom is dit beter dan een kant-en-klare koelunit? Met een split-koelsysteem wordt uw koelcel veel zuiniger, stiller, betrouwbaarder en duurzamer dan simpele insteek koelunits. In het koelsysteem vindt u onder andere een digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en tien andere bedieningsopties. Onze STEK-gecertificeerde monteurs monteren de unit voor u, want dat mag u niet zelf. Daarbij krijgt u ook nog 12 maanden volledige garantie van ons op de koelcelonderdelen, arbeid en voorrijden!

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeur, roldeur of draaideur of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vriescel / koelcel voor uw horeca onderneming? Onze deskundige monteurs vertellen u graag wat precies de mogelijkheden zijn en aan welke eisen de koelcel moet voldoen. Neem contact met ons op via +31 (0)18 4642101 of info@koelcelvriescel.nl en wij komen samen met u tot de juiste horeca koelcel voor u op maat.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)