Koelcel onderhoud en reparatie

Periodiek koelcel onderhoud is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de koelcel van uw bedrijf goed blijft werken, en om de levensduur van het apparaat te verhogen. Ook moeten eventuele reparaties snel uitgevoerd worden om grotere schade te voorkomen. Hierom biedt Koelcel Vriescel Vink ook de mogelijkheid om ons onderhoud te laten uitvoeren aan de koel- of vriescel die u bij ons heeft gekocht. Wilt u meer weten over onze services, of een vrijblijvende offerte aanvragen voor koelcel onderhoud? Neem contact met ons op, en bespreek uw wensen met een van onze specialisten

Koelcel onderhoud

Onderhoud aan elk type koelcel

De experts van Koelcel Vriescel Vink hebben al meer dan 30 jaar ervaring met koelcel onderhoud van heel veel verschillende soorten en modellen koelcellen. Zo weten wij alles van de snelkoelcel waarmee u producten snel kunt afkoelen.

Of heeft u een diepkoelcel die producten langer vers houdt zonder dat ze ingevroren hoeven te worden? Ook wanneer u gebruik maakt van een koel- vriescel combinatie, zodat u producten eerst kunt afkoelen voordat u ze invriest, bent u bij ons aan het juiste adres voor koelcel onderhoud.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij eerst samen met u kijken welk onderhoud er nodig is, en hoe vaak dit onderhoud uitgevoerd moet worden. Vervolgens stellen we een abonnement voor periodiek koelcel onderhoud op, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten. Dat voorkomt onaangename verrassingen. We stellen dan ook een vrijblijvende offerte op voor het onderhoud.

Vervangen van losse onderdelen

Het kan zo zijn dat wij tijdens ons periodiek onderhoud losse onderdelen tegenkomen die door de jaren heen versleten zijn, en die dus aan vervanging toe zijn. Onderdelen die wij wellicht zouden moeten vervangen tijdens het onderhoud zijn:

 • koelcelpanelen
 • de motor van de koelcel
 • de verdamper
 • de koelceldeur
 • de stelling in de koelcel

Natuurlijk vervangen wij geen onderdelen tijdens het onderhoud zonder dat wij u daarvan op de hoogte brengen, en zonder dat u daar toestemming voor heeft gegeven. Zijn er specifieke onderdelen in uw koelcel waarvan u denkt dat ze aan vervanging toe zijn? Of wilt u meer weten over het periodiek koelcel onderhoud en de reparaties die wij dan uit kunnen voeren? Neem contact op en we geven u graag meer informatie. Ook bespreken we dan uw specifieke situatie.

Periodiek koelcel onderhoud


Periodiek onderhoud is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koelcel goed blijft werken, en om de levensduur te verhogen. Maak daarom met Koelcel Vriescel Vink afspraken voor koelcel onderhoud, zodat u zeker weet dat het door een specialist uitgevoerd wordt. Wanneer u kiest voor onze service, kiest u voor zekerheid. Wij bieden namelijk volledige garantie op onze producten, op onze werkzaamheden en op onze voorrijkosten. Heeft u onverwacht een storing, of is een onderdeel van uw koelcel kapot gegaan? Dan kunt u onze specialisten 24/7 bereiken. Dit alles leveren we voor een scherpe prijs. Neem dus zeker contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

De service van Koelcel Vriescel Vink

Wanneer u ons inschakelt voor het uitvoeren van koelcel onderhoud, kunt u vertrouwen op de service van vakmensen met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar lang leveren en installeren wij verschillende soorten, maten en modellen koelcellen. Omdat we altijd maatwerk leveren, maken we koelcellen die geschikt zijn voor allerlei branches waaronder de horeca, tuinbouw en de vishandel. Wij maken heldere afspraken die we altijd nakomen. Overige redenen waarom u kiest voor de service van Koelcel Vriescel Vink zijn:

 • Wij bieden onze producten en services aan voor een zeer scherpe prijs
 • Onze producten zijn altijd HACCP-proof, en we voeren het koelcel onderhoud hygiënisch uit
 • Voor onze klanten zijn we altijd 24/7 bereikbaar
 • Een koelcel van Koelcel Vriescel Vink is 99,98% storingsvrij
 • Onze specialisten geven betrouwbare, professionele adviezen over onze producten en services

Neem contact met ons op

Voor excellente service en vakkundig koelcel onderhoud neemt u contact op met Koelcel Vriescel Vink.

Dat doet u door hier op de website het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0184-642101 of door een mail sturen naar info@koelcelvriescel.nl.

Schakel ons bedrijf in voor koelcel onderhoud door ervaren specialisten.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)