Een koelcel op maat kopen in Overijssel

Heeft u behoefte aan een professionele koelcel of vriescel in Overijssel? En wilt u deze koeling helemaal naar eigen smaak inrichten? Wij maken het voor u waar! Onze vakkundige monteurs hebben jarenlang ervaring met het installeren van koelcellen en vriescellen op maat. Dankzij ons maatwerk krijgt u een koelcel die helemaal bij uw wensen aansluit. Het maakt niet in welke branche u werkt. Wij leveren koelcellen en vriescellen voor onder andere de horeca, vishandels, slagerijen, de tuinbouw en voor handelaren in bloemen. Is uw koelcel of vriescel die u bij ons heeft gekocht toe aan onderhoud of vervanging? Geen probleem, ook deze service leveren wij u in Overijssel.

Koelcel Vriescel Overijssel

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcel onderdelen op maat

Speciale wensen voor uw koelcel in Overijssel? U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het ons vragen. Naast een koelcel met standaardafmetingen kunt u kiezen voor een koelcel op maat. Hoe wordt een maatwerk koelcel gemaakt? Een koelcel op maat wordt samengesteld uit modulaire sandwichpanelen. Daardoor is er voor iedere ruimte een geschikte koelcel mogelijk.

Ook in kleine ruimtes of ruimtes met een schuin of laag dak is een koelcelmaat prima mogelijk. Daarnaast is er veel ruimte voor andere mogelijkheden voor uw koelcel. Wij kijken samen met u naar uw wensen. Samen met u komen wij tot de passende koeltechniek en koelcel voor u in Overijssel.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Onderhoud koelsysteem in Overijssel

Uw koelcel in Overijssel moet natuurlijk 24 uur per dag optimaal functioneren. Onze koelsystemen zijn 99,98% storingsvrij. Periodiek onderhoud is mogelijk voor koelcellen en vriescellen die u door ons in Overijssel heeft laten plaatsen. Wij blijven ook na de installatie van de koelcel voor u bereikbaar en betrokken. We bieden u 24-uurs service voor uw koelcel en snelle en vakkundige hulp bij spoedgevallen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over welke koeltechniek het meest geschikt voor u is? En heeft specifieke ideeën over hoe uw vriescel of koelcel eruit moet zien? Onze vakkundige monteurs hebben jarenlange ervaring met verschillende koeltechnieken en geven u graag professioneel advies. Wij bouwen een koelcel of vriescel op maat naar uw wensen. Onderhoud nodig aan onze koel/vriescel of een oude koelcel vervangen? Ook dan staan wij voor u klaar.  Neem contact met ons op via +31 (0)184642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Overijssel.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)