Maatwerk vriescel / koelcel kopen in Zeeland

Wilt u een koelsysteem of vriessysteem op maat kopen in Zeeland? Zoek niet verder! Wij leveren uw koelcel, vriescel of koel-vriescombinatie helemaal naar uw wensen en eisen. Onze vakkundige monteurs leveren een maatwerk koelcel of vriescel. De koeling sluit zodoende helemaal aan bij uw verlangens en verwachtingen. Dus heeft u specifieke ideeën voor uw koeling? Laat het ons dan weten, samen met u komen wij tot een vries- of koelcel in Zeeland die helemaal past bij uw bedrijfsvoering.

Koelcel Vriescel Zeeland

Waar u op kunt rekenen

A-kwaliteit
Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Verschillende koeltechnieken voor verschillende branches

Bent u werkzaam in de horeca of de tuinbouw? Of heeft u een slagerij, vishandel of handel in bloemen? Het maakt niet uit, wij leveren koelcellen en vriescellen voor alle branches. Onze ervaren monteurs weten precies aan welke eisen uw koelsysteem in Zeeland moet voldoen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met de installatie van koelcellen en vriescellen. Zowel voor commerciële als industriële doeleinden. Niet alleen in Zeeland, maar ook in de rest van Nederland.

Onderhoud van uw koelcel / vriescel in Zeeland

Voor koelcellen en vriescellen die u bij ons koopt kunnen wij u ook regelmatig onderhoud aan bieden middels een onderhoudscontract. Onderhoud aan uw koelsysteem mag alleen worden uitgevoerd door professionals met een STEK-certificering. STEK staat voor ‘Stichting Emissiepreventie Koudetechniek’. Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd en mogen dus onderhoud plegen aan uw koel- en vriescellen. Wij bieden volledige garantie (onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten) voor de koelsystemen die u bij ons koopt. In Zeeland en in de rest van Nederland.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Koelcel onderdelen en koeltechniek

Een koelcel bestaat uit verschillende belangrijke onderdelen. Hieronder zijn de koelmotor en verdamper. Deze voeren de warmte lucht af. De isolerende koelcelpanelen en vriescelpanelen zorgen dat de koude lucht ook echt in de koeling blijft. Ook de koelceldeur moet praktisch zijn voor u specifieke gebruikt. Wilt u verder levensmiddelen en goederen opslaan? Dan bieden wij u ook handige stellingen en rekwerken voor in uw koeling of vriezer in Zeeland. Laat uw wensen voor opslag gerust aan u weten. Samen met u komen wij tot de meest praktische rekwerken voor in uw koeling in Zeeland.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u in Zeeland op zoek naar een vriescel of koelcel die helemaal wordt gebouwd naar uw wensen? Wij bouwen het koelsysteem voor u op maat en geven uw professionele advies voor een efficiënte inrichting van de koeling! Neem contact met ons op via info@koelcelvriescel.nl of +31 (0)184642101 voor een offerte of vrijblijvend advies in Zeeland.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)