Waarom een speciale koelcel voor tuinbouw en landbouw?

Voor de opslag van producten in de landbouw en tuinbouw gelden hoge eisen. Dat is natuurlijk niet vreemd als u aan de producten uit deze sector denkt. Aardappelen, verse groenten en fruit, bloembollen en bloemen zijn bijvoorbeeld allemaal producten die snel kunnen bederven. U wilt deze producten natuurlijk goed houden en aan de wettelijk eisen voor opslag voldoen. Waar moet u dan allemaal aan denken?

Een koelcel voor landbouw en tuinbouw moet voorzien van mechanische koeling, eventueel in combinatie met een gereguleerde luchtvochtigheid. Hierdoor voldoet u niet alleen de voorgeschreven eisen, maar voorkomt u ook kwaliteitsverlies van de producten. Met een goed systeem en een goede koelcel vermijdt u namelijk uitdroging en gewichtsverlies van producten. Welke koelcel is nu geschikt voor onderneming in tuinbouw of landbouw? Onze vakkundige installateurs geven u graag advies voor uw specifieke onderneming.

koelcel tuinbouw landbouw

Voordelen van Koelcel Vriescel Vink

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcellen voor groothandels in tuinbouw en landbouw

Bent u groothandelaar in de tuinbouw of landbouw? Dan heeft u natuurlijk een koelcel met een grote capaciteit nodig. Uiteraard wilt u ook kosten besparen, dus de koelcel moet ook energiezuinig zijn. Verder is het natuurlijk belangrijk dat u uw producten systematisch kan opstellen, zodat u ze snel kan pakken. Onze ervaren installateurs hebben veel ervaring met het bouwen van koelcellen op maat van een grote omvang. Dit doen wij in het deels van een loods waar u uw groothandel heeft.

Verder leveren wij ook stellingen en rekwerken. U krijgt van ons dus ook advies voor de meest praktische inrichting van de koelcel voor uw onderneming in tuinbouw of landbouw.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

De installatie van de koelcel

Bij de installatie van een koelcel komt veel kijken, uiteraard ook in de landbouw en tuinbouw. Wij installeren een split-koelinstallatie. Dat is een systeem met losse elementen: een koelmotor en een verdamper. Door de koelmotor buiten de cel te plaatsen heeft u binnen in de cel geen overlast van warmte of geluid van de motor. Verder is een split-koelsysteem veel zuiniger, stiller, betrouwbaarder en duurzamer dan bijvoorbeeld een insteek koelunit. Samen met u bekijken wij de passende koelcel voor uw groothandel in landbouw of tuinbouw.

Neem contact met ons op

Zoekt u een professionele installateur voor de koelcel voor uw onderneming in tuinbouw of landbouw? Wilt u er zeker van zijn dat u een energiezuinig model aanschaft dat voldoet aan alle wettelijke eisen? En wilt u een zo praktisch en efficiënt mogelijke opslag van uw producten? Neem dan contact op met onze vakkundige monteurs. Bel via +31 (0)184642101 of mail naar info@koelcelvriescel.nl, voor vrijblijvend advies of een offerte voor uw koelcel in tuinbouw of landbouw.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Grote koelcellen

GROTE KOELCELLEN

Grote koelcellen bouwen in wij in maat geschikt voor alle locaties. De grote koelcellen maken wij alle in alle voorkomende breedte, lengte en hoogte maten.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)