Koelcel of vriescel bouwen op maat in Noord-Brabant

Wilt u een vriescel of koelcel kopen of vervangen in Noord-Brabant? En heeft u speciale wensen voor uw koelsysteem? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende koelcellen en vriescellen. Laat gerust al uw specifieke wensen weten, wij bouwen uw koelsysteem voor u op maat. Het maakt niet uit in welke branche u werkt. Wij leveren koelcellen en vriescellen voor onder meer de horeca, tuinbouw, slagerijen, vishandels en groothandelaren in bloemen. Tevens kunt u voor uw nieuw gekochte koelcel of koelmotor in Noord-Brabant een contract afnemen voor preventief onderhoud van uw koelsysteem. Ook krijgt u van ons volledige garantie, zowel op onderdelen, arbeidsloon als voorrijkosten.

Koelcel Vriescel Noord-Brabant

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (onderdelen, arbeid en voorrijden)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Voordelen van koeltechniek

U wilt natuurlijk niet voor niets een koelcel of vriescel in Noord-Brabant. De voordelen van koeltechniek zijn immers groot ten opzichte van andere conserveringsmethoden. Bij koelen en vriezen veranderen de kleur, smaak en structuur niet of minder dan bij processen als drogen of pekelen. Welke soort koeltechniek en koelcel u kiest is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en uw branche in Noord-Brabant. Voor een horeca-ondernemer of slager gelden natuurlijk andere wettelijk eisen dan voor een bloemenkweker. Wij geven u professioneel advies voor een passende koelcel bij uw wensen in Noord-Brabant. Wij leveren en installeren een maatwerk koelcel of vriescel, zodat we aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen.

Installatie van de koelcel in Noord-Brabant

Bij de installatie van uw vriescel of koelcel in Noord-Brabant moet u met verschillende zaken rekeningen houden. Uiteraard zijn de afmetingen van de koeling van veel belang. Maar bijvoorbeeld ook de soort vloer, deur, verdamper, koelmotor en koelmiddel zijn belangrijk voor een efficiënte bedrijfsvoering. Ook de keuze voor de juiste koelcelpanelen (voor isolatie) is van cruciaal belang. Of heeft u nog specifieke wensen? Ook die kunt u ons gerust laten weten. Wij bouwen de koelcel of vriescel in Noord-Brabant voor u op maat, dus de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Neem contact met ons op

Heeft u specifieke wensen voor uw koelcel of vriescel in Noord-Brabant? Wilt u bijvoorbeeld glazen wanden, een schuifdeur of meerdere deuren? Wij maken het allemaal voor u mogelijk en bouwen voor een koelsysteem op maat. Omdat wij maatwerk leveren voldoet de koelcel of vriescel helemaal aan uw wensen. Is uw koel- of vriessysteem aan vervanging toe? Ook dan zijn wij u van dienst. Neem contact met ons op via +31 (0)184642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Noord-Brabant.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)