Koelcellen en vriescellen voor alle branches in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een specifieke koelcel of vriescel voor uw branche in Noord-Holland? Dan bent u bij Koelcelvriescel.nl aan het goede adres. Wij leveren koelingen voor alle branches. Dus bent u op zoek naar een koelcel of vriescel voor de horeca, een slagerij, een vishandel, de tuinbouw of voor bloemen? Onze vakkundige monteurs weten precies aan welke wettelijke eisen u koelcel moet voldoen. Daarnaast leveren wij uw koelcel of vriescel op maat in Noord-Holland, zodat de koeling zo efficiënt mogelijk is en helemaal aan uw wensen voldoet.

Koelcel Vriescel Noord-Holland

Koelcel onderhoud en koelcel onderdelen

Wij installeren niet enkel de koelcel voor u in Noord-Holland, wij bieden u ook uitgebreide service. Wat doen wij zoal voor u? Onze experts in koeltechniek denken op alle aspecten mee over het koelsysteem dat het beste bij u past. Dat wil zeggen energiezuinig, efficiënt en praktisch in gebruik. Wij bieden volledige garantie, op arbeidskosten, voorrijkosten en onderhoud. Heeft u een koel- of vriescel bij ons gekocht? Dan kunt u ons inschakelen voor vriescel of koelcel onderhoud en tevens geven wij u beste advies voor de juiste onderdelen voor uw koelcel / vriescel in Noord-Holland. Denk hierbij aan de koelcelpanelen (voor isolatie), de koelcel motor en verdamper en de koelceldeur. Ook kunt u bij ons in Noord-Holland terecht voor praktische stellingen en rekwerken voor in uw koelcel.

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (onderdelen, arbeid & voorrijden)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Verschillende soorten koeltechniek

Welke soort koeltechniek en welke koelcel of vriescellen wij in Noord-Holland voor u adviseren, leveren en installeren is natuurlijk afhankelijk van de branche. Koelcellen (en vriescellen) voor de horeca, de slagerij, de vishandel, de tuinbouw en voor bloemen verschillen veel. In Nederland zijn de eisen voor koeltechniek in de voedselsector zeer streng. Verder is natuurlijk van belang of u in uw koelcel in Noord-Holland enkel ingekoelde producten wilt bewaren of dat u ongekoelde producten wilt inkoelen. Enkel opslaan en bewaren vereist minder een zware koelinstallatie dan inkoelen of invriezen van verse producten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de juiste en passende koelcel of vriesel voor uw onderneming? En wilt u meer weten over koeltechniek en koelcel onderdelen? Of wilt u meer informatie over onderhoud en service voor onze koelcellen en vriescellen? Voor vrijblijvend advies, aanvraag van een offerte en alle vragen over uw koelcel in Noord-Holland neemt u contact met ons op via +31 (0)184-642101 of info@koelcelvriescel.nl

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)