Koelcel of vriescel kopen in Flevoland?

Wilt u een vriescel of koelcel kopen of vervangen in Flevoland? Wij hebben jarenlange ervaringen met de installatie van verschillende koelsystemen en bouwen uw koelsysteem op maat. Omdat wij maatwerk leveren zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Dus heeft u specifieke wensen voor uw koelcel of vriescel? Laat het ons dan gerust weten! Indien gewenst verzorgen wij ook onderhoud aan onze eigen koel/vriescellen of kunt u ons bellen voor het vervangen van uw koelcel of vriescel in Flevoland.

Koelcel Vriescel Flevoland

Waar u op kunt rekenen

A-kwaliteit
Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies 7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelsysteem op maat in Flevoland

Een koelcel of vriescel bestaat uit verschillende onderdelen. Voor de isolatie worden er koelcelpanelen gebruikt met de beste isolatiewaarde. De koelcel motor moet de warmte afvoeren. De plaatsing van de koelmotor is daarom erg belangrijk. De verdamper koelt de cel middels een technisch proces. Uw koelceldeur en de vloer moeten natuurlijk ook praktisch zijn als u veel in en uit de koeling moet. Moet u veel producten opslaan in Flevoland? Dan bieden wij u ook praktische stellingen en rekwerken voor in de koelcel.

Koeltechniek voor alle branches

Onze vakkundige monteurs hebben veel ervaring met koelcellen en vriescellen in verschillende branches. Wij leveren onder meer koelsysteem voor vishandels, slagerijen, handelaars in bloemen, de tuinbouw en de horeca. Welke koeltechniek geschikt is voor u in Flevoland is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Hoe groot moet uw koeling bijvoorbeeld zijn? En welke producten wilt u koelen? Onze experts geven u graag professioneel advies voor de beste keuze voor koeltechniek voor u in Flevoland.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Koelcel onderhoud in Flevoland

Wij regelen niet alleen de levering en installatie van de koelcel of vriescel voor u in Flevoland. U kunt ook bij ons terecht voor vervanging van uw oude koel/vriescel en voor eventueel onderhoud aan koel- of vriescellen die u bij ons koopt . Om mogelijke problemen voortijdig te vermijden bieden wij u een onderhoudscontract voor onze producten. Dit contract geeft uur 7 dagen per week 24-uurs service en hulp bij spoedgevallen. Ervaren monteurs zorgen hierbij voor zorgvuldig onderhoud aan de koel- of vriescel. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij veel kennis in huis over alle koelcel onderdelen, van koelcelpanelen tot verdamper.

Neem contact met ons op

Heeft u specifieke wensen voor uw koelcel of vriescel in Flevoland? Wij luisteren naar uw wensen en onze vakkundige monteurs bouwen uw koelcel voor u op maat. Is uw oude koelsysteem toe aan vervanging? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op via +31 (0)18 4642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Flevoland.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)