Laat uw koelcel op maat maken in Groningen

Wilt u een koelcel of vriescel kopen in Groningen? Dan zit u goed, wij bouwen de koelcel voor u op maat! Wij beseffen dat elke onderneming uniek is en een andere behoefte heeft aan koeltechnische installaties en koeltechniek. Onze vakkundige monteurs zetten hun jarenlange ervaring in om maatwerk te leveren. Uiteraard op basis van een klantgerichte aanpak. Wij adviseren en begeleiden u naar een koeltechnische maatoplossing die past bij uw specifieke bedrijf en uw wensen. Wij leveren koelcellen in Groningen en elders in Nederland voor commerciële en industriële doeleinden.

Koelcel Vriescel Groningen

Een koelsysteem voor elke branche

Heeft specifieke wensen en wilt u dus een koelcel of vriescel op maat in Groningen? Geen probleem, wij leveren voor elke branche. Daarbij maakt het niet uit of u actief bent in de horeca of dat u andere commerciële of industriële doeleinden heeft met uw koelcel. Ook maakt het niet uit of u geïnteresseerd bent in een koelcel of in een vriescel. Naast de horeca hebben wij veel ervaring in branches als de vishandel, tuinbouw, bloemen en slagerij. Ons motto is ‘kan niet bestaat niet’, dus vrijwel alles is mogelijk bij het op maat maken van uw koelcel of vriescel in Groningen.

Volledige zorg voor uw koelcel in Groningen

Na het kopen van een koelcel nemen wij ook de verdere zorg volledig uit uw handen in Groningen. Na de installatie en realisatie van de koelcel of vriescel kunt altijd bij ons terecht voor onderhoud van de bij ons gekochte koel- of vriescel. Ook voor advies over het zo efficiënt mogelijk gebruiken van uw koelcel in Groningen kunt u bij ons terecht. Wij geven volledige garantie, zowel op onderdelen als op arbeidsloon en voorrijkosten.

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (onderdelen, arbeid en voorrijden)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Onderdelen van een koelcel / vriescel

Een koelcel kopen kan een gecompliceerd traject zijn. Onze ervaren monteurs bieden u in Groningen hulp en advies bij dit project, zodat u een koelcel / vriescel koopt die past bij uw wensen en eisen. Een koelsysteem bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder zijn de koelcelpanelen voor isolatie en de koelmotor en verdamper om de warme lucht af te voeren. Voor de koelceldeur heeft u ook meerdere opties, van draaideur tot schuifdeur. Wilt u producten opslaan? Dan bieden wij ook praktische rekwerken en stellingen voor uw producten en levensmiddelen.

Neem contact met ons op

Wilt u een koelcel of vriescel op maat laten bouwen in Groningen? Onze ervaren monteurs voorzien u van professioneel advies en begeleiden u bij het kopen van een nieuw of vervangend koelsysteem. Ook na aankoop kunt u rekenen op ondersteuning en onderhoud. Neem contact met ons op via +31 (0)18 4642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Groningen.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)