Waarom een speciale koelcel voor uw vishandel?

Voor verschillende branches zijn er verschillende koelcellen en vriescellen. Een koelcel of vriescel voor de horeca of de tuinbouw verschilt van een cel voor een slagerij of tuinbouw. Voor verschillende producten gelden immers verschillende eisen voor de opslag. Vis moet natuurlijk goed gekoeld worden om vers te houden. Voor bewerkte vis geldt een bewaartemperatuur van maximaal 7 graden Celsius. Onbewerkte vis moet gekoeld worden tussen de 0 en 4 graden Celsius. Voor de opslag voor vis gelden strenge wettelijke eisen en voorschriften. Dat is zo omdat vis behoort tot de snel bederfelijke producten. De overheid ziet er streng op toe of vishandelaren de voorgeschreven HACCP-hygiëneregels naleven.

Koelcel Vishandel vriescel

Waar u op kunt rekenen

Volledige garantie (niet alleen op onderdelen)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Praktische indeling van vishandel koelcel is cruciaal

Een praktische indeling van de koelcel voor uw vishandel is van cruciaal belang. De HACCP-regels voor hygiëne schrijven voor dat het FIFO-principe wordt nageleefd. Dit is het principe van first in-first out. De vis die als eerste in de koeling is opgeslagen, moet er ook weer als eerste uit. Daarom is het uiteraard van belang dat de koelcel voor uw vishandel een praktische indeling heeft. Onze experts geven u graag advies voor de meest praktische indeling en handige stellingen voor uw koelcel of vriescel.

Vis invriezen in vriescel

Wilt u uw vis invriezen? Uiteraard is dat ook mogelijk in een speciale vriescel. Diepgevroren visproducten moet u opslaan bij een temperatuur van -18 graden Celsius. Als de temperatuur hoger is, treedt er kwaliteitsverlies op van vis of visproduct. Daarnaast is een goede verpakking erg belangrijk, anders drogen de visproducten sneller uit. Een gewone vriescel is niet geschikt voor het invriezen van vis. Wilt u dit wel? Dan moet een speciale vriestunnel aanschaffen.

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeur, draaideur, roldeur of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Neem contact met ons op

Zoekt naar een geschikte koelcel of vriescel voor uw vishandel? Wij hebben veel ervaring in de visbranche. Onze monteurs helpen u graag zoeken naar de juiste vriescel of koelcel voor uw visbedrijf. Neem contact met ons op via +31 (0)184642101 of info@koelcelvriescel.nl, samen met u komen wij tot de beste vriescel of koelcel voor uw vishandel.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)