Kopen of vervangen koelcel en vriescel in Gelderland

Wilt u professionele koelcellen of vriescellen kopen in Gelderland? Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van verschillende koelsystemen op maat. U kunt bij ons terecht voor een koelcel of vriescel in alle branches. Wij leveren onder meer koelcellen voor de horeca, tuinbouw, slagerijen, vishandels en handelaren in bloemen. De koelcel of vriescel bouwen wij voor u op maat in Gelderland. Aangezien de koeling maatwerk is, wordt die geheel naar uw wensen ontworpen. Dus heeft u specifieke wensen voor uw koelcel? Laat het ons gerust weten, wij maken het voor u waar. Is uw koelcel of vriescel toe aan vervanging? Of heeft de koel/vriescel die u bij ons heeft gekocht onderhoud nodig? Ook dan bent u altijd bij ons welkom.

Koelcel Vriescel Gelderland

Installatie van de koelcel

Een koelcel of vriescel bestaat uiteraard uit verschillende belangrijke onderdelen. Bij de koop en installatie is het belangrijk de meest efficiënte onderdelen voor uw koelcel in Gelderland te kiezen. Wat voor koelcel u kiest is uiteraard ook afhankelijk van uw branche. Een koelsysteem voor een slagerij moet aan andere wettelijke eisen voldoen dan een koeling voor bloemen. Belangrijke onderdelen van een koelcel en vriescel zijn onder meer de isolerende koelcelpanelen, de koelmotor, de koelceldeur en de verdamper. Wilt u uw producten op een praktische manier opslaan in de koelcel? Dan bieden wij ook praktische stellingen en hekwerken. Neem contact met ons op in Gelderland voor een offerte of vrijblijvend advies.

Vervangen koelsysteem in Gelderland

Heeft u een koelcel die al jarenlang trouw dienst doet maar die nu defect is? Geen probleem, u schakelt ons ook in voor vervanging van de koelmotor. Voor koel- en vriescellen die u bij ons heeft gekocht verzorgen wij ook onderhoud in Gelderland. Wij ontvangen graag van u de gegevens van uw koelcel. Denk daarbij aan afmetingen van de koeling, de soort verdamper en koelmotor en de manier van montage van de koelmotor. Het is ook handig als u ons een foto stuurt van de koelmotor. Nadat we alles hebben ontvangen, sturen wij een offerte voor vervanging van uw koelsysteem of koelcel in Gelderland!

Waar u op kunt rekenen

A-kwaliteit
Volledige garantie (onderdelen, arbeid en voorrijden)
Afspraak = afspraak
Maatwerk
15 jaar onderhoudsarm
HACCP-proof
Professioneel advies
7 x 24 uur bereikbaar
99,98% storingsvrij
Concurrerende prijs

Koelcellen op maat

Wij maken, leveren en installeren koelcellen volledig op maat. Precies volgens uw wensen en aansluitend op uw specifieke situatie. Dat betekent ook dat wij onze koelcellen zeer verschillend kunnen uitvoeren. Plaatsing in een kleine of onhandige ruimte is voor ons geen probleem. Schuifdeuren, draaideuren of maatwerk toegang nodig? Wij regelen het.

Neem contact met ons op

Heeft u specifieke ideeën over hoe uw koelcel of vriescel eruit moet zien? Bij ons krijgt u begeleiding van vakkundige monteurs met jarenlange ervaring met verschillende koelsystemen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een koelcel, maar ook voor onderhoud van onze eigen koel- en vriescellen of het eventueel vervangen hiervan. Neem contact met ons op via +31 (0)18 4642101 of info@koelcelvriescel.nl voor een offerte of vrijblijvend advies over een koelcel / vriescel in Gelderland.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)