Een nieuwe koelcel laten installeren

Heeft uw bedrijfspand een koelcel of wilt u een nieuwe koelcel laten installeren? Dan heeft u te maken met het uitkiezen van het juiste model. Hierbij moet u overwegingen maken voor de beste afmetingen, de isolatie, automatisering en energiezuinigheid. Ook moet u kiezen tussen verschillende soorten deuren, zoals een draaideur of een koelcel met een schuifdeur. Maar waarvoor kunt u het best kiezen? In dit artikel vertellen wij u meer over wanneer u het best kunt kiezen voor een koelcel met een schuifdeur.

Waarom kiest u voor een koelcel met schuifdeur?

Uw koelceldeur op maat

Niet alleen uw koelcel zelf, maar ook uw koelceldeur kunt u op maat bestellen en laten maken. Zo kunt u alle faciliteiten in uw pand goed laten aansluiten op uw activiteiten en behoeften. Bij het samenstellen van uw koelcel kunt u kiezen uit verschillende typen deuren:

  • Schuifdeur
  • Draaideur
  • Overhead deur
  • Glazen deur

Kies voor een koelcel met schuifdeur

Beschikt u over een pand waar een grote koelcel in komt? Of zorgt de bedrijvigheid van uw onderneming voor veel in- en uitloop in uw bestaande koelcel? Dan kunt u het best kiezen voor een koelcel met schuifdeur. Doordat een schuifdeur na opening met de openingsknop zelf verder openschuift, opent (en sluit) deze zich doorgaans sneller dan een draaideur. Ook kost het uw werknemers minder kracht en ruimte om een schuifdeur te openen, zeker wanneer zij karren of dozen met goederen bij zich hebben. Zo bevordert u met een koelcel met schuifdeur de efficiëntie op de werkvloer.

Uw koelcel schuifdeur automatisch bedienen

Zoals eerder benoemd heeft een koelcel met schuifdeur een gunstig effect op uw bedrijfsproces, helemaal wanneer deze automatisch wordt bediend. Zo hoeven uw werknemers nog minder handelingen te verrichten tijdens het in- of uitruimen van uw koelcel met pompwagens of heftrucks. Dankzij sensoren of een openingsknop op afstand zorgt u voor een vloeiende doorstroom die uw productie bevordert. Ook bespaart u dankzij het automatisch op tijd weer sluiten van uw koelcel energiekosten en wint u hiermee aan duurzaamheid.

Uw eigen koelcel met schuifdeur?

Bent u overtuigd van de voordelen van een koelcel met schuifdeur? Neem dan snel contact op met Koelvriescel.nl om een offerte aan te vragen of bel ons om uw mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u gerust eens rondkijken op onze website voor inspiratie om uw meest ideale koelcel met schuifdeur te vinden.

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte volledig geïsoleerd op.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u producten op 0° tot -2° C.

Grote koelcellen

GROTE KOELCELLEN

Grote koelcellen bouwen in wij in maat geschikt voor alle locaties. De grote koelcellen maken wij alle in alle voorkomende breedte, lengte en hoogte maten.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

    Advies of een vrijblijvende offerte?

    Bestand meesturen?
    (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)