Een topkwaliteit vriescel kopen

Wanneer u een vriescel wilt kopen van topkwaliteit, kunt u bij Koelcel Vriescel Vink direct terecht! Wij geven professioneel advies en maken een vriescel op maat die aan al uw eisen voldoet. Wij voorzien uw bedrijfspand van een vriescel van hoge kwaliteit. Wilt u met een van onze specialisten de mogelijkheden bespreken, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Koelcel Vriescel Vink!

vriescel kopen

Verschillende modellen vriescellen

Wanneer u een vriescel wilt kopen, heeft u bij Koelcel Vriescel Vink de keuze uit verschillende modellen en maten. Bij ons vindt u dus altijd een vriescel die in uw specifieke wensen voorziet. Zo bent u bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres wanneer u een stekkerklare vriescel wilt kopen. Ons split-vriessysteem is veel zuiniger en stiller dan de reguliere insteek vriesunits. Bent u op zoek naar een vriescel waarmee u warme producten snel in kunt vriezen? Onze snelvriescellen zijn dan de oplossing! Door het product snel in te vriezen kunt u de juiste smaak, bite en kwaliteit behouden. Wilt u een product echter eerst afkoelen en dan invriezen? Kies dan voor de combinatie van een koel- en vriescel. Welk type vriescel u ook wilt kopen, Koelcel Vriescel Vink voorziet u altijd van een product op maat dat perfect past.

Vriescel op maat kopen

Door een vriescel op maat te kopen bij Koelcel Vriescel Vink, voorzien wij u van een product dat perfect past in uw pand. Wilt u bijvoorbeeld een vriescel kopen met speciale afmetingen, bijzondere hoeken of schuin aflopende wanden? Of wilt u een vriescel met een ruit of glazen of brandwerende wanden? Bent u op zoek naar een vriescel met roldeuren, schuifdeuren of toch een heel ander systeem?

Wij gaan aan de slag met een vriescel die helemaal bij uw wensen past. Wij bouwen de vriescel op maat bij u op locatie. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden met onze specialisten te bespreken.

Installeren van uw vriescel

Wanneer u een vriescel wilt kopen, beginnen we bij Koelcel Vriescel Vink altijd eerst met het zorgvuldig doornemen van uw wensen. We leggen alles vast, en stellen vervolgens een vriescel samen die aan al deze wensen voldoet. We maken natuurlijk een vriescel met de juiste afmetingen, maar besteden ook aandacht aan specificaties, zoals de soorten vloer, deuren en het soort koelmiddel. Dit doen we uiterst nauwkeurig om bijvoorbeeld te voorkomen dat u een teveel aan energiekosten betaalt, omdat uw vriescel niet perfect past. Ook is het bij ons mogelijk om een vriescel te kopen met of zonder geïsoleerde vloer. Omdat een geïsoleerde vloer een drempel heeft raden we af om voor deze optie te kiezen wanneer u de vriescel in moet met bijvoorbeeld een trolley of rolcontainer. Als de vriescel op een hogere verdieping ligt is een vloer met isolatie juist wel gewenst, aangezien u anders op het plafond van de onderliggende verdieping vochtplekken krijgt. Neem contact op met Koelcel Vriescel Vink, en wij nemen alle mogelijkheden met u door. Natuurlijk krijgt u van ons dan ook het beste advies voor de vriescel die het meest geschikt is voor uw onderneming en situatie.

Vriescel voor uw branche

Omdat wij al onze vriescellen op maat maken, kunnen we ze aanpassen om te voldoen aan de wensen van bedrijven in veel verschillende branches.

Zo leveren wij vriescellen aan onder andere:

 • Horecagelegenheden
 • Slagerijen
 • Bedrijven in de vishandel
 • Tuinbouwbedrijven
 • Bloemisten

Wij vinden ongetwijfeld een passende oplossing wanneer u een vriescel wilt kopen voor uw bedrijfspand. Met onze producten op maat maken we een vriescel die aan al uw wensen voldoet.

Waarom ook u kiest voor Koelcel Vriescel Vink

Door een vriescel te kopen van Koelcel Vriescel Vink, kiest u voor zekerheid. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en installeren van koelcellen op maat voor bedrijven in verschillende branches. Wij leveren altijd producten van A-kwaliteit, en maken duidelijke afspraken die we ook echt nakomen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op de topkwaliteit vriescel die ze kopen én op onze uitstekende service. Een vriescel van Koelcel Vriescel Vink is zeker 15 jaar lang onderhoudsarm. Andere redenen om een vriescel te kopen bij Koelcel Vriescel Vink zijn:

 • Wij bieden volledige garantie op onze onderdelen, arbeid en voorrijkosten
 • Onze vriescellen zijn HACCP-proof
 • We zijn 24/7 bereikbaar
 • De vriescel die u bij ons koopt is 99.98% storingsvrij
 • Onze specialisten geven altijd professioneel advies over de vriescel die het meest geschikt is om in al uw behoeftes te voorzien

Contact opnemen en een vriescel kopen

Wilt u meer informatie over onze vriescellen en de mogelijkheden die we bieden, wilt u meer weten over onze service of wilt u een vriescel kopen en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 0184-642101 of door een mail sturen naar info@koelcelvriescel.nl. Bij Koelcel Vriescel kunt u terecht wanneer u een topkwaliteit vriescel wilt kopen!

Ons aanbod

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)