Een professionele koelcel kopen

Wilt u een professionele koelcel kopen van topkwaliteit? Dan bent u bij Koelcel Vriescel Vink aan het juiste adres! Met professionele adviezen en op maat gemaakte producten voorzien wij uw bedrijfspand van een koelcel van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie ontvangen, de mogelijkheden bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Koelcel kopen

Verschillende modellen koelcellen

Bij Koelcel Vriescel Vink kunt u terecht voor verschillende modellen en maten koelcellen. Een koelcel kopen die aan al uw specifieke wensen voldoet, is bij ons bedrijf dus geen probleem! Wilt u warme producten snel koelen? Dan zijn onze snelkoelcellen het meest geschikt. Zij koelen binnen anderhalf uur van 72°C naar 0°C. Met een diepkoelcel houdt u uw producten langer vers zonder dat u ze hoeft in te vriezen. Wilt u uw producten eerst afkoelen en dan invriezen? Kies dan voor de combinatie van koel- en vriescel. Neem gerust contact op met onze experts en wij nemen de mogelijkheden met u door.

Wij installeren uw koelcel


Voordat u bij Koelcel Vriescel Vink een koelcel gaat kopen, nemen wij eerst uitgebreid al uw wensen en behoeften door. We leggen alles vast, zoals de afmetingen, soorten vloer, deur en het type koelcel. Dat doen we uiterst nauwkeurig. Met een exact passende maatwerk koelcel heeft u nooit een teveel aan energiekosten. U kunt bij ons ook een koelcel kopen met of zonder geïsoleerde vloer. Een koelcel met geïsoleerde vloer is altijd verhoogd. Deze optie raden wij u daarom af als u met trolleys of rolcontainers in de koelcel moet kunnen. Ligt de koelcel op een hogere verdieping? Dan adviseren wij u wel om een vloer met isolatie te kiezen. Anders krijgt het plafond van de onderliggende verdieping mogelijk vochtplekken. Er zijn nog veel meer aandachtspunten waarmee u rekening moet houden wanneer u een koelcel gaat kopen. Neem contact op met Koelcel Vriescel Vink, en wij zullen ze allemaal met u doornemen. U krijgt van ons altijd het beste advies voor de perfecte koelcel voor uw onderneming en situatie.

Koelcel kopen voor uw branche

De koelcellen van Koelcel Vriescel Vink zijn geschikt voor uiteenlopende branches, juist omdat we een koelcel altijd op maat maken. Branches waaraan we onder andere koelcellen leveren zijn:

 • Horeca
 • Slagerijen
 • Vishandel
 • Tuinbouw
 • Bloemisten

Ook voor uw bedrijf vinden we ongetwijfeld een passende oplossing, waardoor u een koelcel kunt kopen die helemaal op uw behoeftes afgestemd is.

Maatwerk koelcellen

Wilt u een koelcel kopen die perfect in uw pand past en die aan alle gewenste specificaties voldoet? Dan bent u bij Koelcel Vriescel Vink aan het juiste adres. Naast dat we verschillende modellen en soorten koelcellen te koop hebben, maken wij de koelcellen ook altijd op maat. Zo kunt u een koelcel kopen met speciale afmetingen, bijzondere hoeken of schuin aflopende wanden. Bent u op zoek naar een koelcel met een ruit, glazen wand of brandwerende wanden? Ook dan kunt u terecht bij Koelcel Vriescel Vink. Bovendien hebben we een ruime keuze aan deuren voor uw koelcel. Zo bieden we bijvoorbeeld rol- en schuifdeuren. Neem contact op met Koelcel Vriescel Vink, en we komen langs om u te adviseren over een koelcel voor uw specifieke situatie. We stellen een vrijblijvende offerte op, en gaan aan de slag met het maken van een koelcel op maat!

Waarom kiezen voor Koelcel Vriescel Vink

Als u kiest voor een maatwerk koelcel van Koelcel Vriescel Vink, dan kiest u voor zekerheid! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren en installeren van koelcellen op maat voor bedrijven in verschillende branches. Onze producten zijn van A-kwaliteit, en we maken altijd duidelijk afspraken en komen die ook na. Daardoor kunnen onze klanten vertrouwen op de topkwaliteit koelcel die ze kopen én op de uitstekenden service die we bieden. Een koelcel van Koelcel Vriescel Vink is zeker 15 jaar lang onderhoudsarm. De overige redenen waarom u juist bij ons een koelcel zou moeten kopen bij zijn:

 • Wij bieden volledige garantie op onze onderdelen, arbeid en voorrijkosten
 • Onze koelcellen zijn HACCP-proof
 • We zijn 24/7 bereikbaar
 • De koelcel die u bij ons koopt is 99.98% storingsvrij
 • Onze specialisten geven altijd professioneel advies over de koelcel die het meest geschikt is om uw wensen te voorzien

Contact opnemen en een koelcel kopen

Wilt u meer weten over de koelcellen die wij aanbieden, onze service of wilt u een koelcel kopen? Neem dan contact op met Koelcel Vriescel Vink. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonische benaderen door te bellen naar 0184-642101 of een mail sturen naar info@koelcelvriescel.nl. U kunt bij ons terecht wanneer u een koelcel wilt kopen van topkwaliteit!

Ons aanbod

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)