Koelcel Vriescel Vink levert ook in koelcel onderdelen topkwaliteit

Heeft u bepaalde koelcel onderdelen die aan vervanging toe zijn? Koelcel Vriescel Vink biedt onderdelen van hoge kwaliteit met volledige garantie! Wij bieden u producten van A-kwaliteit die een lange levensduur hebben, en waar u ook nog eens zeer weinig onderhoud aan hoeft uit te voeren. We hebben een groot assortiment aan onderdelen voor verschillende modellen koelcellen, zodat we altijd de producten kunnen leveren die aan uw wensen voldoen. Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies over al onze producten. Wilt u een koelcel door ons laten plaatsen, of bent u slechts op zoek naar bepaalde specifieke onderdelen? Neem contact op met Koelcel Vriescel Vink, en bespreek met een van onze specialisten de mogelijkheden voor een koelcel die aan uw wensen voldoet, of de onderdelen die geschikt zijn voor uw model.

Koelcel onderdelen

Maatwerk door Koelcel Vriescel Vink

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor een koelcel op maat die in alle koelwensen van uw bedrijf kan voorzien. Deze koelcellen maken we met de beste koelcel onderdelen van A-kwaliteit. Wanneer wij een koelcel bij u installeren, lopen we eerst met u alle mogelijkheden met u door. Een koelcel op maat is namelijk meer dan alleen de specifieke afmetingen. Heeft u bijvoorbeeld bijzondere hoeken of schuin aflopende wanden in uw pand? Dan kiezen we voor onderdelen die hierbij aansluiten. Wanneer u op zoek bent naar een koelcel met een ruit of glazen of brandwerende wanden, dan kunt u ook terecht bij ons. Ook wat betreft deuren, vloeren, wandpanelen en nog veel meer koelcel onderdelen hebben we een groot aanbod aan topkwaliteit producten. Een koelcel op maat wordt ook volledig samengesteld met deze onderdelen.

Onderdelen van topkwaliteit


Heeft u al een koelcel, maar is deze versleten of defect? Koelcel Vriescel Vink kan een nieuwe cel komen installeren. Maar wellicht kunnen we het probleem ook oplossen door de koelcel onderdelen te vervangen. Wij leveren altijd topkwaliteit A-merk producten. We bieden u tevens volledige garantie, niet alleen op de onderdelen maar ook op de arbeid die we bij u uitvoeren en de voorrijkosten. Doordat alle producten van hoge kwaliteit zijn, blijven ze wel 15 jaar lang onderhoudsarm. Heeft u te maken met een storing aan uw koelcel? Ons bedrijf is 24/7 beschikbaar, en geeft u professionele adviezen.

Koelcel onderdelen voor elk model

Er zijn veel verschillende modellen koelcellen op de markt. Zo is er altijd een koelcel die aan uw specifieke wensen kan voldoen. Naast complete koelcellen, vindt u bij Koelcel Vriescel Vink ook specifieke onderdelen voor elk model. Wilt u bijvoorbeeld warme producten snel afkoelen? Dan is een snelkoelcel het meest geschikt. Hiermee kunt u binnen anderhalf uur een product afkoelen van 72°C naar 0°C. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek type koelcel dat uw producten langer vers houdt zonder dat ze ingevroren moeten worden, kiest u voor een diepkoelcel.

Ook bieden we onderdelen voor de combinatie koel- en vriescel. Neem gerust eens contact met ons op, zodat u kiest voor de juiste koelcel onderdelen. Ook wanneer u een volledig nieuwe koelcel wilt laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Koelcel onderdelen voor uw branche

Door gebruik te maken van topkwaliteit onderdelen voor een koeling op maat, zijn wij in staat om koelcellen te leveren die geschikt zijn voor uiteenlopende branches. Branches waar wij onder andere koelcel onderdelen leveren zijn:

 • Horeca
 • Slagerijen
 • Vishandel
 • Tuinbouw
 • Bloemisten

Ook voor uw bedrijf vinden we een passende oplossing, en de onderdelen die ervoor zorgen dat de koelcel aan al uw wensen voldoet.

Waarom ook u kiest voor Koelcel Vriescel Vink

Wanneer u kiest voor de koelcel onderdelen van Koelcel Vriescel Vink, kiest u voor zekerheid. Met meer dan 30 jaar ervaring met het leveren en installeren van koelcellen op maat voor vele branches, weten wij precies welke onderdelen het meest geschikt zijn voor uw situatie. We maken duidelijke afspraken die we echt nakomen. Onze klanten vertrouwen naast de topkwaliteit van onze onderdelen ook op de kwaliteit van onze service.

Andere redenen waarom u ons bedrijf inschakelt wanneer u koelcel onderdelen nodig heeft zijn:

 • Wij bieden volledige garantie op onze onderdelen, arbeid en voorrijkosten
 • Onze koelcellen zijn HACCP-proof
 • We zijn 24/7 bereikbaar
 • Wanneer u een koelcel bij ons koopt is deze 99.98% storingsvrij
 • Onze specialisten geven altijd professioneel advies over onze producten

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de producten en services van Koelcel Vriescel Vink? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door hier op de site het formulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0184-642101 of door een mail sturen naar info@koelcelvriescel.nl. Koelcel Vriescel Vink levert altijd topkwaliteit koelcel onderdelen!

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)