Kunt u een koelcel buiten plaatsen?

Iedere ondernemer die werkt met verse producten heeft een goede koelcel nodig. Of het nu gaat om bloemen, vlees, groentes of andere producten die gekoeld moeten worden: bij Koelcel Vriescel Vink vindt u een ruim assortiment aan koelcellen van hoogwaardige kwaliteit. Kies een standaard model of laat onze specialisten een koelcel op maat maken. Maar een goede koelcel neemt vaak wel wat meer ruimte in dan een gewone koelkast, helaas. Daarom krijgen wij af en toe vragen over de ideale plaatsing van een koelcel. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van de ruimte. Wij kunnen u altijd advies geven over de beste locatie voor een koelcel in uw onderneming. Neem daarvoor gerust contact met ons op. In dit blog willen wij ingaan op de mogelijkheden voor een koelcel kopen voor buiten.

koelcel buiten plaatsen

Voordelen van KoelcelVriescel Vink

 • A-Kwaliteit merken
 • Professioneel advies
 • Volledig Maatwerk
 • 15 jaar onderhoudsarm
 • HACCP-proof
 • 24/7 bereikbaar
 • 99,98% storingsvrij
 • Concurrerende prijs
 • Volledige garantie

Koelcel kopen voor buiten

Het is mogelijk om een koelcel buiten te plaatsen. Hiervoor is het wel belangrijk om aandacht te besteden aan het model dat u koopt. Niet iedere koelcel is namelijk geschikt om zomaar buiten neer te zetten. Laat u adviseren door Koelcel Vriescel Vink over welke koelcellen in ons assortiment geschikt zijn om buiten te plaatsen.

Plaats de koelcel onder een afdak

Gaat u een koelcel kopen voor buiten? Weet dan wel dat ook een speciale buitenunit nodig is om de koelcel tegen de invloeden van het weer te beschermen. Zorg er daarom voor dat de koelcel buiten altijd onder een afdak staat. Het dak van een koelcel is namelijk niet altijd waterdicht. Zonder een afdak kan er bij zware sneeuwval of veel regen een lekkage in de koelcel ontstaan. Dit zorgt voor schade aan de koelcel en het is ook slecht voor de kwaliteit van uw producten. Ook het bedieningspaneel is meestal niet goed bestand tegen water. Een schuin aflopend dak van golfplaten is vaak al voldoende om de koelcel te beschermen. Water tegen de zijkanten van de koelcel is over het algemeen geen probleem.

Koelcel op een verhoging buiten

Om te zorgen dat regenwater onder de koelcel door kan stromen, moet de koelcel buiten op een verhoging geplaatst worden. Door kokers op de vloer te leggen kan water er zonder problemen onderdoor.

Koelcel laten plaatsen

Wij leveren, bouwen en installeren voor u de perfecte koelcel, zelfs buiten! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of vraag direct naar een offerte voor een koelcel op maat. Wij zijn te bereiken via 018 4642101 of per e-mail viainfo@koelcelvriescel.nl.

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte volledig geïsoleerd op.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u producten op 0° tot -2° C.

Grote koelcellen

GROTE KOELCELLEN

Grote koelcellen bouwen in wij in maat geschikt voor alle locaties. De grote koelcellen maken wij alle in alle voorkomende breedte, lengte en hoogte maten.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)