Professionele koelcel laten bouwen

Een professionele koelcel bouwen is een klus voor de specialist. Hiervoor bent u bij Koelcel Vriescel Vink aan het juiste adres! Wij houden rekening de eisen voor uw locatie en producten om u te voorzien van een op maat gebouwde koelcel van topkwaliteit. Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden of vrijblijvend advies? Neem gerust contact op met onze koelcel bouwers voor een vrijblijvende offerte!

koelcel bouwen op maat

Koelcel bouwen op maat

Bij Koelcel Vriescel Vink kunt u terrecht voor een ruim assortiment aan koelcellen in verschillende maten. U kunt ook een koelcel of vriescel laten bouwen op maat. Een maatwerk koelcel bouwen die aan al uw specifieke wensen en eisen voldoet is voor ons bedrijf geen enkel probleem. Wij bouwen o.a. snelkoelcellen, diepkoelcellen, grote koelcellen en koel-vriescel combinaties. Onze snelkoelcellen zijn met name geschikt voor het snel koelen van warme producten (bijvoorbeeld in een restaurant). Deze koelcellen koelen binnen anderhalf uur van 72°C naar 0°C. Wilt u producten langer vers houden zonder deze in te vriezen? Laat dan een diepkoelcel bouwen door Koelcel Vriescel Vink. Voor grote hoeveelheden producten is een grote koelcel op maat uitermate geschikt en wanneer u zowel producten wilt koelen als invriezen, kiest u voor een koel-vriescel combinatie.

Wij installeren uw koelcel


Voordat wij voor u een koelcel bouwen, nemen wij eerst al uw wensen en behoeften samen door. Alles wordt vastgelegd en meegenomen in de bouw. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste afmetingen, vloersoort, deurtype en het het soort koelcel. Uw wensen worden tot in de puntjes vastgelegd om u te voorzien van een exact passende maatwerk koelcel. Wij bouwen koelcellen in alle maten, met of zonder geïsoleerde vloer. Bij een koelcel met geïsoleerde vloer is de vloer altijd verhoogd. Wij raden u deze optie af indien u met trolleys of rolcontainers in de koelcel moet kunnen. Wij adviseren wel gebruik te maken van een geisoleerde vloer wanneer uw koelcel geplaatst moet worden op een hogere verdieping. Anders krijgt u mogelijk last van vochtplekken in het plafond van de ondergelegen verdieping. Dit en meer zijn punten waar wij rekening mee houden voor aanvang van de bouw en installatie van uw koelcel.

Koelcel bouwen voor uw branche

Omdat wij onze koelcellen uitsluitend op maat voor u bouwen zijn deze geschikt voor iedere branche. Branches waaraan we onder andere koelcellen leveren zijn:

 • Tuinbouw
 • Bloemisten
 • Horeca
 • Slagerijen
 • Vishandel

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een nieuwe koelcel? Ook voor u hebben we de ideale maatwerk oplossing!

Koelcel op maat voor uw bedrijfspand

Heeft u specifieke eisen voor de afmetingen van de koelcel zodat deze perfect past in uw bedrijfpand? En moet de koelcel aan alle gewenste specificaties voldoen? Dan is Koelcel Vriescel Vink uw koelcelbouwer. Wij hebben verschillende modellen en soorten koelcellen te koop, maar maken de koelcel het liefst voor u op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor koelcellen met speciale afmetingen, zoals bijzondere hoeken, schuin aflopende wanden, glazen of brandwerende wanden en nog veel meer opties! Wil u een koelcel laten bouwen met meerdere deuren? U kunt bij ons kiezen uit onder ander rol- of schuifdeuren. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over een koelcel voor uw specifieke omstandigheden. Bel vandaag naar Koelcel Vriescel Vink voor een vrijblijvende offerte en wij gaan aan de slag!

Waarom kiezen voor Koelcel Vriescel Vink

Koelcel Vriescel Vink heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren, bouwen en installeren van koelcellen op maat. Onze producten zijn altijd van A-kwaliteit. Wij maken altijd duidelijke afspraken en komen die uiteraard ook na. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op de topkwaliteit koelcel die ze kopen én op de uitstekende service die we bieden. Een koelcel van Koelcel Vriescel Vink is zeker 15 jaar lang onderhoudsarm. Daarnaast geniet u bij Koelcel Vriescel Vink van de volgende voordelen:

 • Wij bieden volledige garantie op onze onderdelen, arbeid en voorrijkosten
 • Onze koelcellen zijn HACCP-proof
 • We zijn 24/7 bereikbaar
 • De koelcel die u bij ons koopt is 99.98% storingsvrij
 • Onze specialisten geven altijd professioneel advies over de koelcel die het meest geschikt is om uw wensen te voorzien

Contact opnemen en een koelcel laten bouwen

Wilt u meer weten over de koelcellen die wij aanbieden, onze service of wilt u een koelcel kopen of laten bouwen? Neem dan contact op met Koelcel Vriescel Vink. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonische benaderen door te bellen naar 0184-642101 of een mail sturen naar info@koelcelvriescel.nl. U kunt bij ons terecht wanneer u een koelcel wilt kopen van topkwaliteit!

Ons aanbod

stekkerklare koelcel

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte op.

Snelkoelcellen

SNELKOELCELLEN

Wij leveren en installeren snelkoelcellen waarmee u uw ‘warme’ producten snel kunt inkoelen. Lees hier meer informatie over onze snelkoelcellen.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u koelt u producten tussen 0° en -2° C.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Stekkerklare vriescel

STEKKERKLARE VRIESCELLEN

De kleinere vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar en scherp geprijsd

snelvriescel

SNELVRIESCELLEN

Het snel invriezen van warme producten vereist een speciale vriescel voor de beste kwaliteit.

Grote vriescellen

GROTE VRIESCELLEN

Wij bouwen vriescellen in alle lengte, breedte en hoogtematen voor u op locatie.

Combinatie koelcel vriescel

COMBI KOEL-VRIESCELLEN

Wij plaatsen vriescellen en koecellen ook naast of voor elkaar als combinatie.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)