Koel en vriescel

Kiezen voor een energiezuinige koelcel

Wanneer u kiest voor een maatwerk koelcel van de specialist, Koelcel Vriescel Vink, dan kiest u ook voor een energiezuinige koelcel. Door het apparaat door ons op maat te laten maken, zorgt u namelijk voor de meest efficiënte koelcel die perfect voor uw werkzaamheden geschikt is. In dit blog vertellen we meer over de op maat gemaakte koelcellen in ons assortiment, en hoe we voor een energiezuinige koelcel zorgen voor u.

energiezuinige koelcel

Voordelen van KoelcelVriescel Vink

 • A-Kwaliteit merken
 • Professioneel advies
 • Volledig Maatwerk
 • 15 jaar onderhoudsarm
 • HACCP-proof
 • 24/7 bereikbaar
 • 99,98% storingsvrij
 • Concurrerende prijs
 • Volledige garantie

De energiezuinige maatwerk koelcel

De eerste factor die een maatwerk koelcel energiezuinig maakt, is het feit dat u kunt kiezen voor energiezuinige koelmeubelen. Die zorgen ervoor dat het koelsysteem zelf kleiner uitvalt. Dit betekent een minder grote ruimte die gekoeld moet worden, en dus ook minder energieverbruik. Bovendien is het verstandig om te kiezen voor een koelsysteem met minder milieubelastende koudemiddelen. Andere factoren die de koelcel energiezuinig maken zijn onder andere:

 • HR++-glas in de scheidingswanden
 • Jaloezieën in de koelcel
 • Het minimaliseren van warmtebronnen in de koelcel (bijvoorbeeld verlichting)
 • Verlichting in de koelcel die werkt op een deurschakelaar of bewegingssensor
 • Praktische deuren en drempel zodat u makkelijk en snel in en uit de koelcel kunt, en er zo min mogelijk warmte binnenkomt

Een energiezuinige koelcel laten plaatsen

Het koelen van producten kost flink wat elektriciteit. Wanneer u hierop kunt besparen, is dat natuurlijk prettig. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een energiezuinige koelcel. Wanneer u kies voor een maatwerk koelcel van Koelcel Vriescel Vink, kunnen wij de nodige aanpassingen maken om de nieuwe koelcel in uw bedrijfspand zo energiezuinig te maken. Ten eerste wordt de koelcel precies de juiste grootte. Wanneer u een standaard koelcel koopt, kan het zijn dat hij eigenlijk iets groter is dan dat u nodig heeft. Het koelen kost dan meer energie, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Bovendien is een maatwerk koelcel verstandig omdat u voor de meest energiezuinige opties kunt kiezen wat betreft deuren, wanden, enzovoorts.

Vrijblijvende offerte voor energiezuinige koelcel

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een maatwerk energiezuinige koelcel voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden. Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 018 4642101 of per e-mail viainfo@koelcelvriescel.nl.

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte volledig geïsoleerd op.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u producten op 0° tot -2° C.

Grote koelcellen

GROTE KOELCELLEN

Grote koelcellen bouwen in wij in maat geschikt voor alle locaties. De grote koelcellen maken wij alle in alle voorkomende breedte, lengte en hoogte maten.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)