Vriescel met schuifdeur

Voordelen van een display koelcel

Heeft u een verswaren winkel waarin u gekoelde versproducten aan uw winkelende publiek wilt of moet tonen zodat ze makkelijk hun keuze uit het aanbod kunnen maken? Wat dacht u er dan van om een display koelcel in uw winkel te plaatsen. Uw producten blijven goed gekoeld en zijn goed zichtbaar voor iedereen die erlangs loop of er tegenaan kijkt. In dit blog leest u meer over de voordelen van een display koelcel en hoe wij die die bij u kunnen komen installeren.

display koelcel

Voordelen van KoelcelVriescel Vink

 • A-Kwaliteit merken
 • Professioneel advies
 • Volledig Maatwerk
 • 15 jaar onderhoudsarm
 • HACCP-proof
 • 24/7 bereikbaar
 • 99,98% storingsvrij
 • Concurrerende prijs
 • Volledige garantie

Waarvoor een display koelcel?

Goede informatie over het aanbod koelcellen is zeer handig. Want als u een winkel heeft waarin u dagelijks klanten ontvangt die gekoelde producten bij u komen kopen, dan is een display koelcel wel heel erg handig. Uw producten blijven stuk voor stuk goed gekoeld en uw aanbod is zeer goed te bekijken door uw klanten. En de display koelcel biedt ook nog de mogelijkheid voor zelfbediening met de glazen schuifdeuren of gewone deuren waardoor de klant zijn koopwaren zelf uit de koelcel kan pakken. Dat is natuurlijk veel handiger dan een ‘gewone’ koelcel zonder display. Die moet voortdurend open en dicht zonder dat u iets verkoopt. Als de klant ziet dat zijn product er niet inzit, gaat hij verder. Maar de koelcel moet daardoor wel weer extra koelen. En dat kost veel onnodige energie en geld.

Hoe een koelcel laten plaatsen

Wij leveren en installeren koelcellen met display op maat voor iedere branche, dus ook voor uw gekoelde producten. Of dat nu ijs, melk, kaas of wat anders is. Als wij een display koelcel installeren, is dat altijd een split-koelsysteem en geen kant-en-klare koelunit.

Waarom een split-koelsysteem?

Wij installeren bij voorkeur een split-koelsysteem. Dit systeem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de koelmotor en de verdamper. We monteren de verdamper in de display koelcel. En de koelmotor plaatsen we op of naast de koelcel, of in een andere ruimte. Nog beter is het om de koelmotor buiten aan de muur van uw pand of op het dak te plaatsen. Zo heeft u geen extra warmte en ook het geluid van de motor niet in uw pand. Maar dat is niet voor alle soorten en formaten koelcellen mogelijk.

Voordelen display koelcel met split-koelinstallatie

Een display koelcel met glazen wanden of deuren met een split-koelsyteem is veel zuiniger, stiller en betrouwbaarder dan een insteek- of inhang- koelunit. Daardoor gaat deze koelcel ook veel langer mee. En daarom geven wij u ook altijd 12 maanden volledige garantie op de door u gekochte en door ons geplaatste display koelcel!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de display koelcel met glazen deuren of wanden? Wij geven u professioneel advies, ook wanneer het gaat over energieverbruik en verbruikskosten. Bel ons op 018-4642101, of stuur ons een e-mail via info@koelcelvriescel.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Stekkerklare koelcellen

STEKKERKLARE KOELCELLEN

Onze stekkerklare koelcellen zijn in diverse afmetingen leverbaar en scherp in prijs. Wij bouwen de stekkerklare koelcellen in elke binnenruimte volledig geïsoleerd op.

Diepkoelcellen

DIEPKOELCELLEN

Om uw producten langer vers te houden, leveren wij verschillende diepkoelcellen. Met diepkoelcellen koelt u producten op 0° tot -2° C.

Grote koelcellen

GROTE KOELCELLEN

Grote koelcellen bouwen in wij in maat geschikt voor alle locaties. De grote koelcellen maken wij alle in alle voorkomende breedte, lengte en hoogte maten.

Maatwerk koelcellen

MAATWERK KOELCELLEN

Wij maken, leveren en installeren alle soorten koelcellen op maat. Onze maatwerk koelcellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

  Advies of een vrijblijvende offerte?

  Bestand meesturen?
  (Toegestaan: jpg,gif,jpeg,png,tiff,docx,doc,xls,xlsv,csv,pdf)